All posts by Градинка Росица

Решение за употреба на детски списанија и прирачници – донесени по донесување на ПРОГРАМАТА ЗА РАНО УЧЕЊЕ И РАЗВОЈ


* Решение за употреба на детски списанија и прирачници – донесени по донесување на ПРОГРАМАТА ЗА РАНО...
read more

Линк до решенијата за детски списанија и прирачници


За пристап до решенјата во можноста search која се наоѓа во десниот горен агол озачена со икона во вид на лупа ,...
read more

Ден на здрава храна


Детската градинка „ Росица “ се подготвува да го одбележи националниот ден на здрава храна.  
read more

Ново руво за објект „Кокиче“


Започна реконструкција на дел од ОУ „Ѓорче Петров“ Скопје и негова пренамена во детска градинка.
read more

Презентација и куклена претстава


Во рамките на одбележувњето на 150 години од раѓање на Горче Петров, 70 годишниот именден на нашата општина и 50...
read more

Советот на воспитувачи на „ Росица “


Советот на воспитувачи на „ Росица “ одржа стручен состанок во едукативниот центар на Зоолошката градина...
read more

Нова кујна во „РОСИЦА“


Во тек се активностите за реконструкција на централната кујна на ЈОУДГ „РОСИЦА“ Ѓорче Петров – Скопје,...
read more