Контакт


Контакт форма


Вашето име (задолжително)

Вашата Е-пошта (Задолжително)

Предмет

Порака

Контакт

Информации за контакт
Објект „КАЛИНКА“ - Упррава

Ул. Исаија Мажовски бр.35
Тел: 2035 509

Објект „ДЕТЕЛИНКА“

Ул. Мечкин камен бр.45 А
Тел: 2041 531

 

Објект „КОКИЧЕ“

Ул. Борис Сарафов бр.131
Тел: 2041 452

Објект „ПАМПУРЧЕ“

Ул. Лука Геров бб
Тел: 2035 508

Објект „РИПЧИЊА“

Ул. Гуро Салај бр. 31
Тел: 2034 625