Градинка Росица

Ја негуваме идеата дека градниката е и треба да биде место или центар од каде секогаш ќе произлегуваат нови, свежи, креативни идеи за доброто не само на оние кои ги користат услугите на градинката туку ќе биде извор на зближување и заедништво на сите од поблиското општествено опкружување преку кое нашите најмили, а тоа се децата, ќе ги учиме на основните вредности на животот и ќе ги подготвиме во него смело и храбро да зачекорат како идни лојални, одговорни, проактивни граѓани на нашата држава!

Активности

Светската недела на вакцинација 202126-04-2021

Oдбележувaње на:Светската недела на вакцинација 2021

Одбележување на 22ри Април - ден на планетата Земја22-04-2021

Во нашата градинката многу често креативно рециклираме со различни материјали...

Ден на планетата Земја - 202122-04-2021

Одбележување на 22 Април

Недела на хигиенизација12-04-2021

Ја одбележуваме Неделата на хигиенизација од 08.04.2021 г. - 15.04.2021 г.

7 Април - Светски ден на здравјето07-04-2021

Одбележување на 7 Април, Светскиот ден на здравјето

Светскиот ден за подигање на свеста за аутизмот - 202102-04-2021

Одбележувањето на Светскиот ден за подигање на свеста за аутизмот-2 ри Април

kid colored hands

Наши објекти

Под градинка Росица спаѓаат повеќе објекти:

  • Објект Калинка, каде е и нашата управа
  • Објект Детелинка
  • Објект Кокиче
  • Објкет Пампурче
  • Објект Рипчиња