Денот на општината - 2021

По повод одбележувањето на денот на општината Ѓорче Петров, децата од нашата градинката  настапија со неколку точки и ја збогатија програмата за настанот.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg
Печати