Рециклирачка магија


Рециклирачка магија

Рециклирачка магија!

Еко идеја паѓа

рециклирачко чудо се раѓа!

Ајде да рециклираме сите

од старо ново да правиме природата да ја славиме.

Од стари гуми,

пластични шишиња

со многу желба и љубов

направени сме ние.

Кој и да не види вели:

Убави се нели!?