Недела посветена на детскиот театар во нашата градинка

Новата куклено-театарска престава ,,Првата пролет на младунчињата” беше одиграна во сите наши објекти и во неа уживаа сите наши дечиња. Денес бројни колешки од другите детски градинки ширум Македонија беа гости во новиот објект ,,Сонце” и имаа можност да ја проследат преставата. Потоа следуваше плодна дискусија, размена на искуства и идеи за подобро справување со […]