Известувања

Соопштение

Почитувани родители, Ве известуваме дека од 03.07.2023 г., згрижувањето на децата од објектот ,,Рипчиња” ќе се одвива во објектот ,,Калинка” во населба Хром.

Прочитај повеќе »

Решение за употреба на детски списанија и прирачници – донесени по донесување на ПРОГРАМАТА ЗА РАНО УЧЕЊЕ И РАЗВОЈ

* Решение за употреба на детски списанија и прирачници – донесени по донесување на ПРОГРАМАТА ЗА РАНО УЧЕЊЕ И РАЗВОЈ 1. Интегриран прирачник КРЕАТИВНА ИГРА

Прочитај повеќе »