Активности

image

Насочена активност со деца во рамките на проектот ,,Волшебниот свет на книгите”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0LsrY5Wq23dUSnn7X3cjTFS2GiEaNj4aBHS57rWHjG2HAmyH4tjK2EBD538Ra74uZl&id=100085290434464&mibextid=Nif5oz
image

Реализација на проектна насочена активност ,,Од сложувалка до сликовница”

⁹https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0EeuXmkzm9uAMUB9Z6wNDygGzkKj6hJxPfPkkkcVghyfV2D9ZzS4KVv6wE1APc4Fjl&id=100085290434464&mibextid=Nif5oz
image

Музиката е универзален јазик и секојдневен придружник во воспитно-образобната работа

На следниот линк од нашата facebook страна може да ги погледнете музичките сонгови и песнички од новата куклена престава со кои децата уживаа и се забавуваа. https://fb.watch/jCkoLM5JWt/
image

Дел од атмосферата во сите објекти на градинката следејќи ги авантурите на младунчињата

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zqWntMyg5M3jvx6RzheSQ7KiyZAT1B1JDdft17Mog2NjhueYbZvukULqkNjDeWksl&id=100085290434464&mibextid=Nif5oz
image

Недела посветена на детскиот театар во нашата градинка

Новата куклено-театарска престава ,,Првата пролет на младунчињата" беше одиграна во сите наши објекти и во неа уживаа сите наши дечиња. Денес бројни колешки од другите детски градинки ширум Македонија беа…
image

ПРЕМИЕРА на куклено-театарската престава „Првата пролет на младунчињата“

Нашата градинка подготви куклено-театарска престава која ќе ја проследат децата во сите наши објекти. Оваа престава покрај забавниот карактер проткаена е со мноштво воспитно-едукативни пораки и прекрасна музика. Во изведба…
image

Децата од детската градинка „Росица“ го одбележија првиот пролетен ден

Првиот пролетен ден, 21ви Март беше пригодно одбележан во сите објекти на нашата градинка. Децата и вработените со засадување на цвеќиња и млади дрвца, со спортски игри во дворовите и…