👦 ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕТЕТО 👧

Со куклено – театарска престава од деца за деца беше одбележан Светскиот ден на детето.

Преставата со своите пораки за добро однесување, користечжи ги нашите сунќерести кукли и убава музика беше вистинско уживање за децата, кои низ забава и игра учеа за наградата и казната и колку е важно убаво да се однесуваме.