22 Октомври – Интернационален ден за свесност за пелтечење

По повод одбележувањето на Интернационалниот ден за подигање на свесноста за пелтечење 22 Oктомври ,стручниот тим на ЈОУДГ ,,Росица” – Ѓорче Петров Скопје, подготви информативен флаер за родители на тема ,,Пелтечење”.