Музиката е универзален јазик и секојдневен придружник во воспитно-образобната работа

На следниот линк од нашата facebook страна може да ги погледнете музичките сонгови и песнички од новата куклена престава со кои децата уживаа и се забавуваа.

https://fb.watch/jCkoLM5JWt/