Писмото до кралот

На наше големо задоволство во сите објекти на ЈОУДГ ,,Росица” се одржа Музичко-драмска претстава во природа “Писмото од кралот” изведена од артистите од групата Триангл плус. Интеракцијата меѓу децата и артистите предизвика ведро и весело расположение како и љубов и интерес кон театарот од најмала возраст.