YouTube канал на градинка Росица

Почитувани читатели,

Ве информираме дека градинка Росица отвори YouTube канал на кој ќе можете да ја најдете нашата видео содржина.

Можете да го посетите нашиот канал на следниов линк и да се претплатите (Subscribe) за да ја добивате новата содржина што ќе ја поставуваме.

https://www.youtube.com/channel/UC43TOV23hcrr1_KMHY7Nv9A