Реуредување на објекти

Детската насмевка ни носи радост на сите нас! Ги збогативме и разубавивме дворовите на сите објекти со играчки и реквизити. Дечињата добиваат поквалитетно поминато време за слободни активности.

#Сегрижимезанајмилите